Kranio Sakral & Kropsterapi Danmark

Vi arbejder for at være brancheforeningen med de mest professionelle terapeuter.

Foreningen er stiftet i 2002 og har cirka 145 medlemmer fordelt mellem kranio sakral terapeuter og kropsterapeuter med anden uddannelse. Læs om foreningens historie her. 

Vores mission er: 

  • at samle uddannede og professionelle kranio sakral-og kropsterapeuter fra de uddannelsessteder, som kan godkendes af foreningens bestyrelse. Se listen over godkendte uddannelsessteder her 

  • at varetage medlemmernes faglige interesser, og at virke for en stadig højnelse af den faglige standard og herunder samle kranio sakral-og kropsterapeuter til varetagelse af standens faglige, økonomiske og kollegiale interesser.

  • at varetage de enkelte medlemmers interesser og rettigheder.

  • at sikre den bedst mulige grund-, videre- og efteruddannelse for vores medlemmer.

  • at sikre de bedst mulige arbejdsforhold for kranio sakral- og kropsterapeuter, herunder den størst mulige indflydelse på de vilkår, hvorunder faget udøves.

  • at samarbejde med faglige og andre organisationer i ind- og udland til fremme af fagets udvikling.

  • at udvikle og udbygge forskning og forskningsmetoder, der fremmer fagets udvikling.

  • at deltage i den almindelige sundhedsdebat, for derigennem at hævde Kranio Sakral- og Kropsterapiens værdi for samfundet.

HANDS ON

Det er foreningens klare holdning, at vores terapeuter behandler med deres hænder, direkte, altså med ”hands on” teknikker. 

Foreningen sikrer, at de skoler vi har godkendt, udelukkende tilbyder undervisning i ”hands on” teknikker, som kræver én til én fysisk kontakt. 

Foreningens RAB-godkendte behandlere lever op til de krav, som Styrelsen for Patientsikkerhed og Sundhedsministeriet via lovgivningen stiller til bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis.

Ønsker du at blive medlem - læs mere her

Find en
behandler
nær dig

Uddannelse?

Vil du uddannes til Kranio Sakral- eller kropsterapeut?

Læs her hvordan

Bliv medlem!

Ønsker du at blive medlem af foreningen?

Bliv medlem her

Ønsker du at indgive en klage?

Sådan gør du...

Se her

Vi samler uddannede og professionelle kranio sakral og kropsterapeuter og arbejder for at sikre den stadige højnelse af den faglige standard.